Ismerd meg az árak közötti különbségeket, kérjen ajánlatot!

A számla előfinanszírozás, faktorálás díjai: Az előfinanszírozás költsége belföldön, 3 kontinensen, közel 200 országban alapvetően a faktor díjból és a faktoring kamatból áll. A faktor díj – megállapodástól függően – egyszeri vagy 10 naponkénti díj. pl.: 0,22%/10 nap. A faktoring kamat a mindenkori bankközi kamatláb (BUBOR) és az egyeztetések során megállapított kamatfelár összege. A ügyfelek megnyerése érdekében az ajánlatok egészen eltérő megközelítésből is megadásra kerülhetnek. 6 hónapra vetítve de, akár csak 10 napos bontásban. Hagyd nyugodtan a számológépet! Elegendő ha felveszed velünk a kapcsolatot, így személyre szabott, részletes, az a cégére és ügyleteire szabott pontos ajánlatot kapsz rövid határidővel, amiben minden költséget azonnal megismersz.

Tájékoztató jellegű faktorálási költségek

10.000 Ft-ból, 30 napos fizetési határidővel számolva 0,75 – 1 MFt összegű nyitott számla is előfinanszirozható 
100.000 Ft-ból, 30 napos fizetési határidővel számolva 7,5 – 10 MFt összegű nyitott számla is előfinanszirozható 
1.000.000 Ft-ból, 30 napos fizetési határidővel számolva 75 – 100 MFt összegű nyitott számla is előfinanszirozható 

A faktorálás díját alapvetően meghatározza a számla volumene, a szolgáltatás igénybevételének gyakorisága. Más a költség ha kapcsolt szolgáltatáshoz kötötten, vagy önállóan igényled. A faktor díj és a faktorálási kamat mértéke a futamidő hosszúságától is függ. Mindezek miatt egy egyszerű kalkulátorral pontosan nem adható meg, hogy a Te céged faktorköltsége 0,9 vagy 1,12 % lesz/számla. Legtisztább képet akkor kapod, ha ajánlatot kérsz, ami rövid határidővel elkészül részedre. Az indikatív ajánlatkérésnek nincs költsége. 

Pénzhez jutás menete a faktorálás során: Bevizsgálás – Engedményezési keretszerződés megkötése – számlabenyújtás – számla leigazolás –  faktorálás/folyósítás.  

A faktorálás díjának  pontos és végleges megállapításához, amivel akár már szerződést is köthetsz, egy rövid minősítési folyamaton kell átesned. Alapvetően nem a Te céged, hanem a vevőid kerülnek minősítésre. A cégedre vonatkozóan a szerződéskötéshez, néhány alapvető fontosságú dokumentumot kell majd benyújtanod. Amennyiben úgy véled,  a Te céged adatai és ügyleteid bizalmasak, az általános és minden ügyfelünkre vonatkozó üzlti titoktartás mellett, előzetes titoktartási megállapodás megkötésére is lehetőséged nyílik.