Nem kell elveszned az ajánlatok részleteiben

Teljeskörű faktoring tájékoztatás döntéshozóknak, vállalatvezetőknek.

Felelős döntéshozóként, vállalatvezetőként, bizonyára szeretnéd tudni, valóban jó eszköztől remélsz megoldást, ha a számla előfinanszírozás/faktorálás szolgáltatást veszed igénybe. Vélhetően látni szeretnéd a faktorálás alternatíváit, az eszköz előnyeit és korlátait. A Credit Management Kft ebben segít neked. A számla előfinanszírozás jelentősége folyamatosan növekszik. Az eszköz ügyfélkör bővítő, bevételnövelő és financiális jelentőségét a növekvő számú faktoring szerződések egyértelműen igazolják. Egyre több vállalkozás folytat nemzetközi kereskedelmi együttműködéseket a szolgáltatás segítségével. 

10-100 milliók, milliárdos nagyságrendű tranzakciók sorsáról, akár gazdasági éveken átnyúló együttműködésekről, csak komolyabb előkészület után érdemes döntést hoznod. Bizonyára azok közé a cégvezetők közé tartozol, akik kellő körültekintéssel fordulnak minden új, vagy már meglévő és ismert eszközhöz, így a faktorálás, számla előfinanszírozás lehetőségéhez is. Nem feltétlen tervezed személytelenül, teljes körű tájékozódás nélkül felmérni egy olyan szolgáltatás lehetőségeit, ami alapjaiban változtathatja meg céged jövedelmezőségét. Hívj bennünket, tedd fel kérdéseid, kérjen személyes konzultációt, Mi segítünk!

Díjmentes igényfelmérés és indikatív ajánlatadás, a bevizsgálás folyamata

1, Töltsd le a FAKTORALAS.COM oldalán található előminősítő dokumentumot, amit ITT és ITT is közvetlen elérhetsz pdf és word formátumban. Töltsd ki a főbb adatokkal, majd küldd el részünkre
2, Az előminősítés során, előzetes kockázatelbírálást követően megismerheted, hogy a tervezett faktoring ügyletek előfinanszírozhatóak vagy sem. 
3, Kérésére indikatív ajánlatot küldünk neked, melyből megismerheted a rád vonatkozó, várható faktoring díjakat és feltételeket.
4, Amennyiben megfelelnek az előzetesen kalkulált díjak és a megadott faktoring feltételek, egy minden részletre kiterjedő kockázatelbírálás következik, mely kb 7-14 napot vesz igénybe. Ha a vevőd ismert és jó a megítélése, ez az idő lehet akár 24-48 óra is.
5, A bevizsgálás eredményeként meghatározott egyedi szerződéses feltételekkel, egy neked megfelelő időpontban szerződhetsz.
6, Szerződéskötést követően számláid befogadásra kerülhetnek, majd ezt követően kezdetét veszi a szerződésben rögzített előlegrész folyósítása.

Mire számíthat az ajánlatkérés során?

  • Gyors és konzekvens előfinanszírozási igényfelmérés
  • Segítünk az előminősítő dokumentumok elkészítésében
  • Javaslatot adunk a faktorálás különböző lehetőségeinek kiaknázására
  • Alternatívákat, egymásra épülő szolgáltatásokat ajánlunk neked  indokolt esetben
  • Személyesen találkozunk veled előzetes időpont egyeztetéssel