Faktoralas.com

A FAKTORALAS.COM weboldal üzemeltetője a Credit Management Kft, mely 2010-ben kezdte meg működését. 100% magyar tulajdonú vállalkozásként azzal a céllal jött létre, hogy kis-, közép- és nagyvállalati kintlévőségek megelőzésében, kezelésében, a pénzügyi egyensúly megtartásában segítséget nyújtson belföldön és nemzetközi szinten egyaránt. Kiegészítő finanszírozási, hitelbiztosítási, faktoring és céginformációs szolgáltatásaink több éve segítik ügyfeleink piacbővítését és azok megtartását. 

A FAKTORALAS.COM 10 év gyakorlati tapasztalat birtokában magabiztosan képviseli elvárásaid, akár a faktorkeretek vagy azok bővítéséről, faktoring költségekről vagy az ügyintézés módjáról legyen is szó. Kellő szakmaisággal és diplomatikusan képviseljük az érdekeid, ahogy azt Te magad is tennéd. Nem állítjuk, hogy mindent tudunk, és minden problémát megoldunk, de állítjuk, hogy ennek teljesülése érdekében magasan az átlag felett teljesítünk. Arra törekszünk, hogy vállalkozásodra szabott eszközökkel, költséghatékony megoldásokkal segítsük a munkád. Dinamikusan alkalmazkodunk a céged és az ügyfeleid, beszállítói kapcsolataidban beállt változásokhoz. Meglepő gyorsasággal szolgáljuk ki a meglévő és jövőbeni faktoring igényeid. Belföldön és külföldön egyaránt számíthatsz a segítségünkre. Tedd próbára a fentieket, kérjen ajánlatot MOST! >>>

A FAKTORALAS.COM a számla előfinanszírozás/ faktorálás területén kialakult árak és ajánlatok akár végtelen számú lehetőségeinek leszűkítésében, valós igényeid a felmérésében segít.. Ahány vállalat és tranzakció, ahány ügyfél és termék, lényeges eltérések is lehetnek számodra kalkulált előfinanszírozási/faktorálási díjak tekintetében. Igyekszünk felmérni a valós igényeid, figyelembe vesszük a rövid és hosszú távú céljaid, személyre szabott előfinanszírozás/faktorálás ajánlatot és tájékoztatást szeretnénk nyújtani neked, a leírt sorrend betartásával.

A FAKTORALAS.COM előfinanszírozási igényeit olyan garancia szervezetek segítik az előfinanszírozási folyamat során, néhány fontosabbat említve, mint a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány, és Euler Hermes Europe SA Hitelbiztsoító , Coface Hitelbiztosító , Atradius Hitelbiztosító

A FAKTORALAS.com/Credit Management Kft. jelenléte a fakoring folyamatokban kedvezőbb szerződéses feltételeket, sok esetben jelentős árengedményt is jelenthet cégednek, egyedi igényekhez igazított, közvetlen ügyintézést tesz lehetővé. A Credit Management Kft 01-09-944042 cégjegyzékszámon nyilvántartott gazdasági társaság. A társaság adószáma 22798738241. Székhelye: H-1027 Budapest, Erőd utca 18. III/20. A Credit Management Kft faktorálással összefüggő pénzügyi közvetítői tevékenységét ügynökeként látja el. Társaságunk a Nemzeti Adatvédelmi Hatóságnál regisztrált azonosítószáma NAIH-63420/2013. A Credit Management Kft nyilvántartása, tevékenységének státusza a Magyar Nemzeti Bank oldalán elérhető. A nyilvántartás tartalmazza mindazon pénzügyi szolgáltatók adatait, melyeket a 2013. évi CXXXIX. törvény az MNB felügyelete alá rendel, illetve amelyek közzétételét más jogszabály előírja. A nyilvános adatbázisban megtalálhatók az MNB által engedélyezett vagy nyilvántartásba vett pénzügyi szolgáltatási tevékenységet folytató szervezetek és személyek, a Magyarország területén pénzügyi szolgáltatást nyújtó, külföldi felügyeleti hatóság által felügyelt szervezetek, a befektetési alapkezelők által kezelt alapok adatai. A Credit Management Kft a faktorálást érintő ügynöki tevékenysége során pénzintézet nevében szerződést nem köt, jognyilatkozatokat nem tesz, pénzt nem kezel és faktorálással kapcsolatosan nem lát el folyósítási és pénzkezelési feladatokat. A Credit Management Kft főtevékenysége 8291 ’08 követeléskezelés.