FAKTORALAS.COM
Miért kérjen anánlatot tőlünk

Nem kell elvesznie a számla előfinanszírozási ajánlatok részleteiben

Teljeskörű faktoring tájékoztatás döntéshozóknak, vállalatvezetőknek.

Ön felelős döntéshozóként, vállalatvezetőként, bizonyára szeretné tudni, valóban jó eszköztől remél megoldást, ha a számla előfinanszírozás/faktorálás szolgáltatást veszi igénybe. Vélhetően látni szeretné a számla előfinanszírozás vagy faktorálás alternatíváit, az eszköz előnyeit és korlátait. A FAKTORALAS.COM ebben segít Önnek. A számla előfinanszírozás jelentősége folyamatosan növekszik. Az eszköz ügyfélkörbővítő, bevételnövelő és financiális jelentőségét a növekvő számú faktoring szerződések egyértelműen igazolják. Egyre több vállalat folytat nemzetközi kereskedelmi együttműködéseket a szolgáltatás segítségével.

10-100 milliók, milliárdos nagyságrendű tranzakciók sorsáról, akár gazdasági éveken átnyúló együttműködésekről, csak komolyabb előkészület után érdemes döntést hoznia. Ön bizonyára azok közé a cégvezetők közé tartozik, akik kellő körültekintéssel fordulnak minden új, vagy már meglévő és ismert eszközhöz, így a faktorálás, számla előfinanszírozás lehetőségéhez is. Nem feltétlen tervezi személytelenül, teljeskörű tájékozódás nélkül felmérni egy olyan szolgáltatás lehetőségeit, ami alapjaiban változtathatja meg cége jövedelmezőségét. Hívjon bennünket, tegye fel kérdéseit, kérjen személyes konzultációt, Mi segítünk!

Díjmentes igényfelmérés és indikatív ajánlatadás,
a bevizsgálás folyamata

1, Töltse le a FAKTORALAS.COM oldalán található előminősítő dokumentumot, amit ITT és ITT is közvetlen elérhet pdf és word formátumban. Töltse ki a főbb adatokkal, majd küldje el e-mailen.
2, Az előminősítés során, előzetes kockázatelbírálást követően megismerheti, hogy az Ön által tervezett faktoring ügyletek előfinanszírozhatóak vagy sem.
3, Kérésére indikatív ajánlatot küldünk Önnek, melyből megismerheti az Önre vonatkozó faktoring díjakat és feltételeket.
4, Amennyiben Önnek megfelelnek az előzetesen kalkulált díjak és a megadott faktoring feltételek, egy minden részletre kiterjedő kockázatelbírálás következik, mely kb 7-14 napot vesz igénybe.
5, A bevizsgálás eredményeként meghatározott egyedi szerződéses feltételekkel, egy Önnek is megfelelő időpontban szerződhet.
6, Szerződéskötést követően számlái befogadásra kerülhetnek, majd ezt követően kezdetét veszi a szerződésben rögzített előlegrész folyósítása.

Mire számíthat az ajánlatkérés során?

 • Gyors és konzekvens előfinanszírozási igényfelmérés
 • Segítünk az előminősítő dokumentumok elkészítésében
 • Javaslatot adunk a faktorálás különböző lehetőségeinek kiaknázására
 • Alternatívákat, egymásra épülő szolgáltatásokat ajánlunk Önnek indokolt esetben
 • Személyesen fogadjuk előzetes időpont egyeztetéssel
 • Kérésre munkatársunk személyesen is felkeresheti Önt

Partnereink

Kapcsolatfelvétel/tájékoztatás

faktorálás, faktor cég
Credit Management Kft
Mobil: 06 20 586 3390
E-mail: faktor(k)faktoralas.com

Székhely: 1135 Budapest, Szent László út 80., Cégj.sz.: 01-09-944042 Adósz.: 2798738-2-41, Banksz.sz.: Gránit Bank Zrt. 12100011-10007596

Ügyfélszolgálat: H.-P. 08.00 és 16.30 között! Ügyfélfogadás előzetes időpont egyzetetéssel.
Mobil: + 36 20 586 3390

Online ajánlatkérés, visszahívást kérek

Cégnév Az Ön neve Telefonszám E-mail Előfinanszírozási igény rövid bemutatása

Dokumentum letöltés - kattints az ikonra

Faktor előminősítő adatlap - TIPP!!!
Biztosítás limitigénylő
Tartoznak nekem, eladnám
B2B követeléskezelés előminősítő

Referenciáink mondják

 • A számla előfinanszírozás folyamatában hatékony segítséget, jó árakat, maximális segítséget kaptunk Fodor Tibor ügyvezető

 • Nemzetközi előfinanszírozás, hitelbiztosítás bevezetését profi csapat kezelte és tette érthetővé első perctől Fülöp Árpád cégvezető

 • Korrekt díjak, alapos igényfelmérés, egyedi ügyfélkezelés, állandó segítségnyújtás.
  Andrea Daldi cégtulajdonos